«Big John doesn’t pay!»

«Big John doesn’t pay!» είναι η φράση που επαναλαμβάνει ο μεγαλόσωμος τύπος που ανεβαίνει καθημερινά στο λεωφορείο και δεν πληρώνει το εισιτήριό του. Ο οδηγός του λεωφορείου, ένας λεπτοκαμωμένος και κάπως φοβισμένος άνθρωπος, στην αρχή δεν κάνει τίποτε, ωστόσο δεν είναι και ικανοποιημένος με το πως έχουν τα πράγματα.
Το πράγμα δεν έγινε μία ή δύο φορές, αλλά συνεχίστηκε επί μήνες. Ο αδύναμος οδηγός δεν άντεχε άλλο και γι’ αυτό όλο αυτό το διάστημα έκανε μαθήματα καράτε, τζούντο και όποια άλλη πολεμική τέχνη θα του επέτρεπε να αντισταθεί μπροστά στον μεγαλόσωμο John. Μετά από μερικούς μήνες ο Big John ξαναμπήκε στο λεωφορείο φωνάζοντας «Big John doesn’t pay!» Και γιατί δεν πληρώνεις του φώναξε ο οδηγός!
-Μα έχω κάρτα ελευθέρων διαδρομών! :ο)
Το νόημα της ιστορίας; Πριν προσπαθήσεις σκληρά να λύσεις ένα πρόβλημα, να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει πρόβλημα!
Είμαι σίγουρος ότι κανείς μπορεί να σκεφτεί και άλλα πράγματα, ωστόσο η όλη ιστορία έχει ως στόχό της αφενός να μας διασκεδάσει λίγο, αφετέρου να προτείνει το Go Animate, όπου πολύ εύκολα μπορούμε να στείλουμε τους μαθητές μας να δημιουργήσουν κάτι αντίστοιχο! Υπάρχει η δυνατότητα να γράψει κανείς και ελληνικά, επιλέγοντας κάποιον από τους χαρακτήρες, αλλά, όπως πάντα υπάρχει μία «υστέρηση» στον τρόπο που ακούγεται ο ηθοποιός, γι’αυτό επέλεξα την αγγλική εκδοχή!
Υ.Γ. Η ιστορία με πολύ μικρές αλλαγές προέρχεται από το moralsandethics.wordpress.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s